Condominium Jacaranda - Leila Dionizios
Of approximately 170m² and originally of 4 rooms, this residential architecture project was designed for a couple with two children living in an apartment in Jacaranda Condominium.
Jacaranda Condominium
16072
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16072,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Condominium Jacaranda

This residential architecture project was designed for a couple with two children living in an apartment in Jacaranda Condominium. Of approximately 170m² and originally of 4 rooms, the architecture office Leila Dionizios was contracted to integrate the living room and the tv room, giving more amplitude to the environment. The gray and beige tones, already striking style of the architect Leila Dionizios, predominate throughout the apartment.

In the living room, a specially treated wooden panel of demolition hides the sliding door of the toilet, with washers highlighting its texture. Linen and natural fiber bring the decor of the living room more coziness. The Venetian stucco and the bronze mirror on the wall of the sofa bring sophistication to the environment.

In the design of kitchen decoration, wood tones, bronze and a touch of purple predominate in the environment. The sticker on the canopy, with little touches of yellow, give warmth and differentiate the area of ​​coexistence of the family. A small workbench increases the space in the kitchen as well as facilitating quick meals.

In the girl’s bedroom decor design, beige and brown tones give a timeless air to the environment, with colors only in the details. The mural with the photos brings a bit of art to the space, being highlighted by the punctual lighting.

In the design of the boy’s bedroom, the decoration with black and silver tone predominates. The mirror on the cabinet door improves the visual amplitude of the space. Decorative accessories give personality to the decoration.

The bathrooms were stocked with white tableware and a tablecloth decoration, as well as a special lighting design specially designed for this type of room, which is usually dark.

Check out the project’s photos: